Whistleblowing

Societatea SIMTEL TEAM S.A., persoană juridică română, cu sediul la adresa Splaiul Independentei nr. 319L, clădirea Bruxeles (corp B), intrarea A, parter, București, sector 6, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub J2010000564406, CUI 26414626, atribut fiscal RO, tel. 021.308.00.20, e-mail: office@simtel.ro, denumită în continuare și („Societatea”, „Noi”) își dorește să ofere atât angajaților, cât și partenerilor de afaceri, un mediu de lucru cu un grad înalt de încredere, având toleranță zero față de orice încălcare a dispozițiilor legale care ar putea avea un impact negativ asupra reputației, imaginii și credibilității Societății.

Politică privind avertizorii în interes public – Whistleblowers

Politica stabileste principiile și cadrul prin care SIMTEL TEAM S.A. primeste, evalueaza si investighează rapoarte anonime si non-anonime privind neregulile, omisiunile sau delictele care au atras atenția personalului său, clienților sau furnizorilor.

Politică este redactată în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 361/2022 privind protecția avertizorilor în interes public („Legea nr. 361”) care transpune Directiva (UE) 2019/1937 privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii („Legislația aplicabilă”) și stabilește principiile și procedura de raportare a încălcărilor legii.

Un denunțător de integritate are la dispoziție mai multe canale pentru a face un raport, pe care este liber să le aleagă:

  • prin e-mail la adresa: compliance@simtel.ro;
  • telefonic, la numărul: 0756.666.941;
  • prin intermediul serviciilor poștale la adresa sediului social la adresa: adresa Splaiul Independentei nr. 319L, clădirea Bruxeles (corp B), intrarea A, parter, București, sector 6, in atentia Departementul Juridic, cu mentiunea „Raportare a avertizorului de integritate”;
  • personal, prin prezența la sediul social al societății, cu programare în prealabil la numărul de telefon precizat mai sus la pct. b).

Canale de raportare externe

Un avertizor poate utiliza, de asemenea, un canal extern de raportare, fie după ce a utilizat canalele interne pentru a face un raport, fie apelând direct la canalele externe de raportare, dacă le consideră mai adecvate.

În România, Agenția Națională de Integritate este autoritatea competentă însărcinată cu primirea rapoartelor externe pentru sectorul financiar. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul web de mai jos.

https://avertizori.integritate.eu/

Întrebări sau feedback?

Suntem aici pentru tine.