Please enable JS

Valorile
SIMTEL Team

SPIRIT DE ECHIPĂ

Ne motivăm și ne punem în valoare reciproc și de aceea excelăm împreună.

LIDERI ÎN INOVAȚIE

Suntem o companie vizionară formată din trendsetteri, mereu cu un pas înainte.

EXPERTIZĂ & PERFORMANȚĂ

Suntem ingineri, înainte de toate și prin tot ceea ce facem, ne propunem să facem disciplina ingineriei să-și reintre în drepturi.

PERFECȚIONARE CONTINUĂ

Ne updatăm cunoștințele continuu, pentru a fi mereu pregătiți să soluționăm dificultățile întâmpinate la implementare, de noile tehnologii.

PROFESIONALISM

De la design la implementare și mentenanță, echipele noastre se ocupă de fiecare proiect cu promptitudine și eficiență.

SUSTENABILITATE & IMPLICARE SOCIALĂ

Protejăm mediul oferind soluții bazate pe eco-engineering și contribuim activ la binele societății, prin proiecte de eficientizare energetică.

Istoric
SIMTEL Team

SIMTEL Team și-a propus, încă din prima zi, să pună tehnologia în slujba naturii, pentru a construi un viitor verde pentru planetă, oferind în același timp companiilor eficiența energetică necesară pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime. Povestea companiei a început în 2000, chiar în anul în care cei 3 co-fondatori au absolvit Facultatea de Electronică și telecomunicații a Universității Politehnice București. Ceea ce a început ca, probabil, primul start-up autentic din România, s-a dezvoltat treptat de-a lungul anilor, prin adăugarea de noi linii de business.

Astăzi, SIMTEL Team a devenit unul dintre jucătorii importanţi în cele trei domenii de activitate - energie regenerabilă, automatizări industriale și telecomunicații. Lider în România, în construcția și mentenanța centralelor electrice fotovoltaice, SIMTEL Team a lucrat la centrale fotovoltaice din 7 țări, începând cu 2016, când a realizat mentenanță pentru parcul Bolero din Chile, Deșertul Atacama, având o mărime de 130 MWp. Din 2012, SIMTEL Team este Partener oficial al ABB pentru automatizări, cu distincţia de cel mai bun

Service Partener ABB din zona de Sud-Est a Europei în 2015 și cel mai bun integrator Telekom din România în 2016. În 2021, SIMTEL Team s-a listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București, cu simbolul bursier SMTL, intrând într-o nouă etapă în dezvoltarea companiei.

  • 2000
   Cei 3 co-fondatori au absolvit facutlatea Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnice București
  • 2012
   SIMTEL TEAM este Partener oficial al ABB pentru automatizări
  • 2015
   Distincția de cel mai bun Service Partener ABB din zona de Sud-Est a Europei
  • 2016
   SIMTEL TEAM a realizat mentenanță pentru parcul Bolero din Chile
  • 2021
   SIMTEL TEAM s-a lansat pe piața AeRO a Bursei de Valori București
21
ani de experienţă
8000
lucrări în Telecom
150
MWp comisionaţi
30
MWp construiţi- parcuri fotovoltaice
42
millioane RON
cifra de afaceri în 2020
45
angajaţi
25
subcontractori
7
ţări - Service Partener ABB:
România, UK, Bulgaria, Ucraina, Chile, Germania, Suedia

Servicii

Eco-engineering

Știm că pentru Dvs energia regenerabilă este un business, dar și o preocupare faţă de planeta și resursele ei. De aceea Divizia de EcoEngeneering a Simtel este astăzi unul dintre cei mai experimentaţi și pregătiţi profesioniști în domeniul proiectării, furnizării de echipamente și implementării de centrale fotovoltaice , asigurând totodată și mentenanţa corectivă și preventivă pentru acestea și echipamentele conexe acestora.

citeste mai mult

Automatizări

Pentru sistemele Dvs de acţionare, reglare și control, pentru optimizarea proceselor și automatizarea industrială de care compania Dvs are nevoie, Divizia de Inginerie în automatizări și acţionări electrice are specialiștii cu experienţă și expertiză.

citeste mai mult

Telecomunicații

În timp ce suntem ingineri de telecomunicaţii suntem și utilizatori, atât noi, cât și familiile și prietenii ori partenerii noștri, ai reţelelor Dumneavoastră. De aceea înţelegem perfect importanţa, indispensabilitatea și rigoarea de care business-ul Dumneavoatră are nevoie de la noi.

citeste mai mult

Stații de încărcare pentru mașini electrice

Infrastructura viitorului va fi cu siguranță verde. Simtel Team a început deja să contribuie la dezvoltarea acestei infrastructuri moderne, în România, prin inovație, tehnologie și energie regenerabilă.

citeste mai mult

Echipamente și componente

Simtel Team este distribuitor autorizat pentru unii din cei mai mari producători de echipamente, componente și materiale necesare în construcția de proiecte de energie fotovoltaică.

citeste mai mult

Echipa

img

Iulian
Nedea

CEO
Co-Founder
img

Sergiu
Bazarciuc

COO
Co-Founder
img

Radu
Vilău

CTO
Co-Founder
img

Ana
Nedea

Eco-Engineering
Director
img

Alina
Vilău

Telecom
Director
img

Mirela
Gogoriță

Financial
Director
img

Pavel
Stan

Innovation
Director