Conceptul de Business engineering for Business engineering ce stă la baza valorilor Simtel a făcut ca, în cei 18 ani de activitate a companiei aniversați în 2018, specialiștii noștri din cele trei Divizii să fi derulat proiecte pe patru continente, în 8 state, între care SUA, United Kingdom, România, Myanmar, Egipt, Chile.

Menținându-ne exclusiv în competențele care ne definesc ca echipă, vom rămâne fideli crezului nostru de a fi o companie care face Just Engeneering, fapt care ne-a adus încrederea :

Vodafone, Orange, Telekom, RCS-RDS, ZTE, Huawei, Ericsson,ANCOM….. pentru divizia de Telecom Engineering

ABB, ENEL, REWE Romania, pentru divizia de Eco Engeneering, lider în piața de mentenanță în Romania

OTELINOX, ALRO SA, TMK, BEKAERT, TAKATA, Silcotub SA, Nidec ASI SpA, Novomet, TIAB, General Concrete, FEV Romania, Alka, pentru divizia de Automation Engeneering

Promisiunea făcută clienților noștri de a fi la curent cu tehnologiile noi, de a investi în resursa umană și în continua ei perfecționare a făcut să putem deveni partenerii unora dintre cei mai prestigioși creatori de soluții și producători de echipamente și tehnologie din lume:

ABB, LigoWave, Huawei

Așa cum clienții noștri sunt mulțumiți de proiectele realizate împreună și noi ne mândrim atât cu încrederea lor, cât și cu reușitele comune. Iată câteva din mărturiile și proiectele care ne onorează:

Din anul 2014 am stabilit cu Simtel Romania un parteneriat bazat pe o relație de durată și încredere, un adevărat profesionist, care reunește mai multe avantaje în cadrul unei singure companii. Colaborez cu Simtel România pentru firmele TAVERNA SARBULUI BUCURESTI, PHOTOVOLTAIC ENERGY PROJECT, GLOBNET YU, FIBRO METALS. 

Dragan Caranovic

Promptitudine, profesionalism și o comunicare foarte bună.
Se pliază pe necesitățile clientului și tot timpul luăm cea mai bună decizie pentru ambele părți. În momentul de față nu îmi doresc să schimb absolut nimic in relația cu dumneavoastră.

Enel Green Power

As the owner of two solar power plants in Romania we have been working closely with Simtel for over six months now and are very happy with therelationship. The Simtel team is very proactive and communicates with us promptly and frequently. We have also seen a distinct improvement in the performance of our plants since Simtel has taken over the operation and maintenance of the plants.

A.

otel inox-03
OTEL INOX
AUTOMATIZARI
solar
SERVICE ABB
ENERGIE
energie solara
SLATINA, 1.7 MWp
ENERGIE
56_Resize of mentenanta slide
VODAFONE, ORANGE
TELECOM
ANCOM
ANCOM – 23 STATII
TELECOM
industrie-ss
EGIPT
AUTOMATIZARI