AUTOMATION ENGINEERING

Pentru sistemele Dvs de acționare, reglare și control, pentru optimizarea proceselor și automatizarea industrială de care compania Dvs are nevoie, Divizia de Inginerie în automatizări și acționări electrice are specialiștii cu experiență și expertiză.
Pentru că v-am promis că facem Business Engeneering pentru Busines Engeneering suntem întotdeauna disponibili cu soluții și rezolvări concrete la problemele și provocările Dumneavoastră.
Pentru Dumneavoastră suntem la curent cu tot ce este nou în ingineria automatizărilor industriale și suntem partenerii liderului mondial în domeniu, ABB, cu sprijinul căruia vă putem oferi soluții complete probate de 120 de ani de experiență.
Considerăm ingineria o știință exactă și de aceea suntem prompți și serioși în toate stadiile colaborării: consultanță, planificare, design, instalare, mentenanță preventivă și service. Clienții noștri din domenii din cele mai variate ca petrol și gaze, energie, minerit, metalurgie, produse chimice și farmaceutice, ciment și materiale de construcții, industria alimentară, etc, fiind garanția acestei seriozități.

SERVICII OFERITE

Oferim soluții și rezolvări concrete la problemele și provocările cu care se confruntă clienții noștri. 

LINII INDUSTRIALE

ACȚIONĂRI ELECTRICE

ROBOTICĂ

CONTROL PROCES ȘI INSTRUMENTAȚIE

DISTRIBUȚIA DE PRODUSE ELECTRICE

linii

LINII INDUSTRIALE

Principala provocare în automatizarea liniilor Dvs industriale o reprezintă înțelegerea exactă a nevoilor și așteptărilor față de viitoarea performanță.

Odată acestea înțelese, prin colaborarea deschisa între specialiștii noștri și ai Dvs, provocarea următoare este aceea de a vă pune la dispoziție cele mai performante echipamente și soluții de automatizare, fapt pentru care suntem întotdeauna la curent cu tot ce este nou în fiecare domeniu conex.

Iată câteva dintre soluții ce au stat la baza acoperirii nevoilor clientului în automatizarea liniilor industriale:

Interfete om-masina HMI (Human Machine Interface)

 • Seria CP600 de panouri de control ofera ecrane tactile color de la 4.3″ la 15″si software de inginerie dedicat pentru o mare varietate de capabilităti HMI.
 • CP600-WEB ofera vizualizarea bazata pe serverul web AC500 PLC, cu semnificative avantaje de cost.
 • Seria CP600-eCo ofera ecrane tactile de la 4.3″ la 10,1″ format 16: 9 ecran lat.
 • Panourile de control ABB se disting prin robustete si modul facil de utilizare, furnizand informatiile relevante la o singura atingere.

Interfete om-masina HMI (Human Machine Interface)

 • AC500, cea mai performanta alegere pentru aplicatii industriale complexe, de mare viteza si larg interconectate.
 • AC500-eCo ofera configuratii flexibile, compacte si economice pentru aplicatii micii si prietenoase.
 • AC500-S, alegerea ideala pentru implementarea si managementul aplicatiilor de siguranta in automatizarea utilajelor si liniilor de productie (SIL3/PL e).
 • AC500-XC, pentru conditii extreme de temperatura, umiditate, medii explozive, vibratii si altitudine.

Eficiență economică

Îmbunătățirea performanțelor operaționale

Interoperabilitate și larga compabilitate hardware

Scalabilitate și flexibilitate

Programare facilă

actionari

ACȚIONĂRI ELECTRICE

Principala provocare pentru noi a fost aceea de a putea să oferim clienților cele mai performante echipamente și soluții pentru creșterea productivității industriale și a eficienței energetice, asigurând în același timp continuitatea fluxurilor de producție prin optimizarea activităților de service și mentenanță.

1. Motoare electrice de joasă tensiune

 • SIMTEL oferă toată gama de motoare de joasă tensiune produse de ABB.
 • Motoarele electrice ABB îndeplinesc în totalitate standardele și reglementările naționale și internaționale de eficiență.
 • Calitatea excepțională, gradul înalt de eficiență energetică și valoarea ridicată pe întregul ciclu de viață fac din motoarele ABB alegerea ideală pentru toate industriile și utilizările.

2. Convertizoare de frecvență

 • Seriile de convertizoare ACS310, ACS550, ACS580, ACS880 vă oferă modularitate, compatibilitate, facilități plug and play, plaje de puteri de la 0.37 kW până la 5600 kW, la tensiuni de pâna la 690V.
 • Convertizoarele ABB vă oferă comoditate în controlul motoarelor, simplitate și fiabilitate, productivitate și eficiență.
 • Selecția, instalarea și utilizarea simplă, interfața intuitivă cu utilizatorul și caracteristicile esențiale încorporate vă vor permite să gestionați cu maximă eficiență atât funcționarea motoarelor comandate, cât și consumul de energie.

Costuri de instalare și operaționale reduse

Randament ridicat și amortizare rapidă a investiției

Operare facilă și sigură

Valoare ridicată pe întreaga durată a ciclului de viață

Reducerea timpilor de mentenanță și service

Acces rapid la piese de schimb

robotica

ROBOTICĂ

Două tipuri de provocări a trebuit să depășim pentru a satisface exigențele Dvs în materie de roboți.

Prima a fost aceea de a suplini munca umana ce presupunea executarea de mișcări (activități) repetitive complexe, cu toleranțe mici, în procesele de fabricare în serie mare.

Cea de-a doua de a înlocui munca umană în condiții de mediu extreme, în mediu toxic sau în operațiuni cu grad mare de periculozitate pentru om.

Indiferent de aplicație, avem un robot pentru a satisface nevoile dumneavoastră.
Iar inginerii noștri au găsit de fiecare dată soluții de a integra roboți și linii automate industriale în unități de producție fără operatori umani.
În plus, roboții ABB acoperă toată gama de aplicații, procese și industrii în condiții de fiabilitate mare.

Creșterea productivității industriale prin reducerea consumurilor specifice și erorilor umane.

Produse cu calitate și uniformitate a calității substanțial îmbunătățite.

Reducerea accidentelor de muncă și bolilor profesionale asociate operatorilor umani.

Eliminarea problemelor generate de oboseală și efectele sarcinilor repetitive asupra angajaților.

control

CONTROL PROCES ȘI INSTRUMENTAȚIE

În procesele industriale o provocare constantă a clienților noștri a fost aceea a găsirii de soluții pentru achiziția și prelucrarea semnalului informațional, dar și pentru monitorizarea și reglarea automată a proceselor.

Experiența ne-a determinat să recomandăm cu încredere ABB Ability™ System 800xA care oferă senzori preciși, conectivitate sporită, lățime de bandă, scalabilitate și putere de calcul și permit colectarea și analizarea în timp real a unor mari cantităti de date.

Platforma software dedicată, ABB Ability™ Manufacturing Operations Management (MOM), întregește solutia de control al proceselor.

Reducerea costurilor de personal și operaționale.

Operare la distanță, suport decizional, evitarea evenimentelor critice.

Diagnosticarea rapidă a alarmelor și avariilor.

Mentenanță preventivă prin activități proactive.

Scalabilitate și flexibilitate.

distribuitori

DISTRIBUȚIA DE PRODUSE ELECTRICE

Să punem la dispoziția dumneavoastră rapid și simplu o gamă cât mai largă de produse electrice pentru calitatea cărora să putem garanta cu certitudine și să oferim soluții eficiente, în termeni de cost și calitate, pentru designul și implementarea proiectelor dumneavoastră.

 • Prin techro.ro, magazinul on-line pe care l-am creat, vă oferim predictibilitatea prețurilor și termenelor de livrare.
 • Consultanță în alegerea configurației optime, ca preț și funcționalitate.
 • Oferim acces la un portofoliu extins și diversificat de produse de cea mai înaltă calitate.

Comenzi online, modalități de plată la alegere.

Livrare rapidă, cu acoperire națională.

Produse premium, raport excelent preț/calitate.

Discounturi semnificative pentru firmele și prestatorii de servicii de instalații electrice.